Forum

Combien a couté le soutien d’IBRAHIM MOCTAR SARR au général putschiste Ould Abdel Aziz ?

Matmout
Jeudi 24 Novembre 2011

[Ignorer]
Wakhayerte biik,diarama seydi dicko,naawary,diaradiof. Un vrai patriote. Sarr, Messaoud,kelb Boidiel ont foutu l'espoir des victimes de l'oppression racial en l'air. Courage,ne repond pas aux eternel provocateurs
 kane diallo
Jeudi 24 Novembre 2011

[Ignorer]
foutankoobe walla foulbe ngalaa ko njidi ngala wouni njaafo don so bindol ngol feewaani ibrahima sarr murtudo saidou kane no mbay daranaade ngol leniol nii ko doum woni njobdi hoto mbaree yimbe goulaali fulbe fof nafataa njogoraani nafde haa ilaha so tawii ko ngatondirde e koye moumen ko onon ngari dow wouloobe doo be gooto e mon fof ko poos moum liggantoo odon ngari odon cuudi gaay e europ so wonaa deedi mon alaa ko ndarani don so miin wonno ibrahima mi yahat to aziz wadami ministre mi heba poos haa heewa tawde ngol leniol koko jaasna ko yidi fof yoo haal maa mi lelo to daati niaaama ko weli kono ndii dawaadi illam niaama teew houwa leebi yoo on ngon dow tan on liggotaako kadi odon toogna dariibe enen ko maa neddo maaya nde njedten doum odon keewi bone e hakkounde mon tee ala tous ko mbaawdon ibrahima yaa haaju ma hoto dii bamdi kade yaade yaa yuur ko juuti seydi sarr

Votre nom :

Votre email :
 (non publié)

Votre vidéo sera affichée en dessous de votre post.